Gepost door: Vrijdom | 14 maart 2014

Stem gerust Advies

header-blog1De gemeenteraadsverkiezingen 2014.
Wat te doen?

Onze stelling is dat je gerust kunt stemmen. Dat stelt enerzijds gerust anderzijds is het bij voorbaat al teleurstellend, dus dat komt dan niet als een verassing. Stemmen in je hoofd, of op straat, in een publieke instelling, het gaat om je houding tegenover de politiek. Kies de juiste instelling. Wij zijn ook van de partij. Het maakt feitelijk niet uit wat je doet, zolang je genoeg nachtrust hebt genoten en uitgerust bent met een kiespas, en kies pas in het stemhokje welke hokje je invult. Het is onkies om je vast te bijten in stof. Dat zet zelden aan tot nadenken en daarom zeggen wij: Stem Advies! Wij stemmen allen Partij van het Advies, lijst 13. Wij raden af voor de gemeenteraad te kiezen, maar dat giste menigeen al. We raden vooral af wie er gaat winnen omdat dat te voorspelbaar zou zijn.

Gepost door: Vrijdom | 3 maart 2014

PVV op Mars gaat door

“We pakken die rode planeet nog voor de PvdA voet op de maan zet”

Wilders: ‘Wij verspreiden een anti-islam-wave door het universum. De op mars op Mars van Vrijdom is daarmee niet meer te stuiten, maar wel stuitend.” Loze tongen beweren dat de blonde golfbeweging is ingekapseld in het hoofd van de leider. “We zien een Anti-islam brainwave, op micro niveau dus” aldus de oppositie. Fleur Agema wil ook wat zeggen. Bij deze: “Wanneer wij de van oudsher erg rode planeet Mars hebben veroverd vóór Samsom zijn voet op de planeet zet, kunnen wij een ramp voorkomen” en “Mars is zowel interessant voor vrouwen als voor mannen aangezien het de planeet van de oorlog is, las ik in een boek” aldus de PVV-politica.

2012

Gepost door: Vrijdom | 3 maart 2014

GEEF NEDERLAND TERUG AAN DE ZEE!

Geachte heer Rutte,

U zegt ‘geef Nederland terug aan de Nederlanders’. Goed idee, maar is dit niet een ontuitvoerbare halve maatregel? Wij van Vrijdom willen daadkracht op  rechts! Vrijdom zegt daarom: Geef Nederland terug aan waar het land vandaan komt: de zee. HOUZEE!!! http://www.vrijdom.com

Uit het pamflet: Wij zijn tegen het Nederland van Anderstalige Neder-anders-taligen.
Dit zien we bijvoorbeeld elke dag in de voorbeelden ervan die dit echt ontzettend aantonen.

bron: Telegraaf Media Groep

 

Gepost door: Vrijdom | 17 juni 2010

Gestolen boeken hebben helende werking

Boeken inruilactie.

Doe mee nu het nog kan! Verbrand geen boeken.
Stuur je oude koran op en ontvang gratis dit unieke VOC-boek.
Vermeld altijd duidelijk je naam en BSN-nummer. Wij sturen jou dan het ISBN-nummer van ons boek.
Eerlijk is eerlijk. Vol=vol en op=op.

Gepost door: Vrijdom | 17 juni 2010

Illegale instructies opgedoekt

Politie vindt geheime hoofddoek-instructies in Almelo.

Er wordt op de zwarte markt grof doekoe betaald voor dit soort clandestiene handleidingen. Vrijdom slaat terug met invoeren kopzorgentax.

Gepost door: Partij van de Vrijdom | 15 juni 2010

De Partij voor de Vrijdom spreekt klare taal.

DE PARTIJ VOOR DE VRIJDOM SPREEKT KLARE TAAL

De Partij van de Vrijdom laat de rekening niet liggen. Wij liegen er niet om. De Partij van de Vrijdom heeft hart voor de zaak, zelfs als het zaakje stinkt.

De Partij voor de Vrijdom staat klaar om de klus te klaren. Stem daarom altijd op de Partij voor de Vrijdom.

Gepost door: Partij van de Vrijdom | 14 juni 2010

KLEINE EILANDEN GEVAAR VOOR NEDERLAND

Kleine eilanden blijken gevaar voor Nederland.

Terschelling, Texel, Ter Apel, Ibiza, Kos. Het lijken heerlijke paradijselijke eilanden (Islas Paradisas). Recent onderzoek heeft aangetoond dat deze mini eilanden (Mini Islas Paradadisasas) steeds kleiner worden, de zee rukt op. In doodsangst slaan zij om zich heen. En waar wordt heen geslagen ? Juist, om zich! Nederland, bekend in binnen en buitenland om haar eeuwige strijd tegen de zee, wordt door deze mini eilanden dan ook gezien als laatste strohalm. Zij hebben het ruime sop gekozen om zich hier achter onze Deltawerken te verschuilen tegen het wassende water. Hier zijn onze Deltase werken niet op gebouwd! De Partij van de Vrijdom roept dan ook op deze mini eilanden de deur te weigeren. STOP ISLA-MINISERING NU!

Gepost door: Partij van de Vrijdom | 13 juni 2010

Linkse elite zweert media af

Gefeliciteerd Nederland. Het is gelukt. De linkse media elite zweert media af en wordt rechts. Dankzij de voortdurende inspanningen van De Partij voor de Vrijdom is de linkse media elite voortaan de rechtse elite. De media verkoopt zich aan vooraanstaande mediatyconen  Ennio Morricone (Premier Italie) en Rupert Bear (Fox News Network) en maakt daarmee de eerste stap in terugbrengen van het beknottingstekort. Nederland bedankt! Hilversum bedankt !

Gepost door: Partij van de Vrijdom | 13 juni 2010

DE TOEKOMST IS MORGEN !

DE TOEKOMST IS MORGEN !

Ligt anno 2010 wel in de toekomst ? Dit vraagt de Partij voor de Vrijdom zich dus af. Gisteren en vandaag was de toekomst helder en transparant. Morgen zal zij troebel en drachtig zijn geweest. Hou Nederland in Nederlanders en laat je stem horen op 9 juli. De Partij voor de Vrijdom is van de partij !

Gepost door: Partij van de Vrijdom | 11 juni 2010

Twitter

Nu ook VRIJDOM op twitter ! Volg de Partij voor de Vrijdom op twitter : http://twitter.com/partijvdvrijdom

Gepost door: Partij van de Vrijdom | 11 juni 2010

Voorwaarts patriotten

DE PARTIJ VOOR DE VRIJDOM RUKT OP NAAR DE VERKIEZINGEN VAN 9 JULI.

Nederland rukt rechts al aardig hard. Het kan nog harder! 21.1% doet nog niet mee. Slechts 79.9% heeft kunnen stemmen, en niet eens op de Partij van de Vrijdom. Om dit cordon bleu te omzeilen geeft de Partij van de Vrijdom echt ALLE Nederlanders een kans om mee te rukken en doen wij mee met de verkiezingen van 9 juli !!

Gepost door: Partij van de Vrijdom | 5 juni 2010

STEMMENVEILING!

De Partij voor de Vrijdom presenteert : STEMMENVEILING!

MELDT JE NU AAN OP DE MAILINGLIJST EN VERKOOP JE STEM ! DE EERSTE 100 AANMELDINGEN MAKEN KANS OP EEN REIS NAAR DE ZON !

Older Posts »

Categorieën